Wildplukker
 1. Landschapsobjecten
 2. Landschapsobjecten
 3. Ontwerp Hügelbeddenlandschap
 4. Kleinschalig: Kuipvijvers
 5. Kleinschalige elementen
 6. Vlechtbanken
 7. Pluktuinen & Voedselbossen
 8. Vlechtlandschappen
 9. Ontdektuinen voor kinderen
 10. Bushcraft & Ontdeklandschappen
 11. Ecologische Tuinen & Elementen
 12. IJzersulfaatkkristallen Mycologie


Ecologische Parken, Tuinen & Landschapsobjecten - Ontwerp, advies en aanleg

Wildplukker is beeldend kunstenaar Maurice van der Molen. Hij ontwerpt en maakt ecologische tuinen en landschapsobjecten. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring in het aanleggen van plekken met optimale mogelijkheden voor een grote biodiversiteit. Textuur, reliëf, biomassa zijn onderdelen van zijn palet om een kleinschalig natuurparadijs te maken.
Hij maakt gebruik van landschapselementen zoals takkenrillen, houtstapels, kuipvijvers, akkerbakken, zodenbanken, tuunwallen en insectenhotels. Verder is er aandacht voor kringlopen, microklimaten, lokale bronnen, het voedselweb en veel meer op een innovatieve manier waar nog geen opleiding voor bestaat.
Quick Scan


Quick Scan

Wildplukker komt bij u langs en maakt samen met u een plan om uw buitenplek natuurvriendelijker te maken. U krijgt na afloop een verslag met de besproken ontwerptips en adviezen waarmee u zelf aan de slag kunt.
U krijgt tevens het boekje De natuur behagen kado, met extra tuintips en -ideën en vol inspiratie en infomatie voor als u zich meer wilt verdiepen in het onderwerp.

Neem gerust contact op:
Landscape Texturizing

Landscape Texturizing

Soms heeft een bestaande situatie weinig te bieden voor de natuur. Juist op microschaal valt er veel te winnen door het aanleggen van extra structuur en textuur. Ook bij de aanleg van nieuwe natuur of tuin is er meestal weinig aandacht voor de detaillering op de kleine schaal. Dat is wat Wildplukker met Landscape texturizing doet.Vogelhuisjes en Insektenhotels

Vogelhuisjes en Insektenwoningen

Eigenzinnige vogelhuisjes en insectenwoningen die verder gaan dan de standaardkasten uit de reguliere winkels.
Allemaal uniek, handgemaakt van afvalhout en handbeschilderd.

Meer informatie of bestellen:Zaden

Zaden

Speciale zaden en zadenmengsels.
Een mengsel van (eetbare) gewassen voor op je Hügelbed, een instant compleet gevulde moestuin of ruigtekruiden waarmee je je tuin lekker wild maakt.
Geen zuinige hoeveelheden!


ASSORTIMENT >>